0.0/5 rating (0 votes)

BASIN BÜLTENİ-1: ÇARDAKLIYIZBİZ DERNEĞİ ÇARDAK TARİHİ HAN TOPLANTILARI

SAĞLIKLI TOPLUM İÇİN BİLİNÇLENDİRME KONFERANSLARI – I

Basin-Bulteni-1

Çardaklıyızbiz Derneği’nden sosyal sorumlulukları çerçevesinde bir adım daha….

Çardaklıyızbiz Derneği sosyal sorumluluğu kapsamında, Çardak Belediye Başkanlığı ile gerçekleştirdiği iş birliği çerçevesinde Çardak Tarihi Handa Toplum Sağlığı üzerine bir dizi “Sağlık Konferansları” düzenliyor.

Çardak Tarihi Han Toplantıları - Sağlıklı Toplum İçin Bilinçlendirme Konferansları” olarak organize edilen konferans serisinin birincisi 31 Mayıs 2014 günü saat 14:00’da Çardak Tarihi Han'da gerçekleştirilecek. Etkinlikte, Çardak’ın yetiştirdiği değerlerden biri olan Çocuk-Genç Psikiyatrist Uzman Doktor Cengiz ALBAYRAK konuşmacı olarak “Çocukluk ve Ergenlik Çağlarında Sıkça Yaşanan Duygusal ve Davranışsal Sorunlar” konulu bir konferans verecek

Dernek Yönetim Kurulu adına açıklamada bulunan dernek başkanı ve Gübretaş Lojistik Müdürü Mustafa KAYA amaçlarının, “Çağımızda çocuk yetiştirmenin mermerde çiçek yetiştirmeye” benzediğini, günümüzde çocuk yetiştirmede ailenin etkisinin giderek azaldığını ve bu azalan aile etkinliğinin yerine “çevre faktörünün” girdiğini belirterek, çağımızda ebeveynlerin çocukları ile yaşadıkları sorunlara hatta çatışmalara dikkat çekmek ve de başta Çardaklılar olmak üzere tüm katılımcıları “ebeveyn-çocuk ilişkilerinde” bilinçlendirmek olduğunu söyledi.

Bu günün çocukları ve gençlerinin Türkiye’nin geleceğini inşa edeceklerini belirten başkan KAYA, dernek olarak sosyal sorumluluk taşıdıklarını ve bu çerçevede attıkları bu adımın ilk olduğunu ve de sosyal sorumlulukları gereği Çardaklılara hizmetlerinin devam edeceğini,  birçok konuda etkinlik gerçekleştireceklerini ifade etti.

• Başkan KAYA; bu etkinliğe,  İlçemizdeki tüm kamu kuruluşları da davet ettiklerini ve katılımlarını beklediklerini belirterek, etkinliğe destek veren Çardak Belediye Başkanlığına ve Başkan Basri Ulaş’a çok teşekkür etti.

Mustafa KAYA, 31 Mayıs 2014 Saat 14:00’da, toplumu  “Çocukluk ve Ergenlik Çağlarında Sıkça Yaşanan Duygusal ve Davranışsal Sorunlar” konusunda bilinçlendirmek amacıyla gerçekleştirecekleri  “SAĞLIKLI TOPLUM İÇİN BİLGİLENDİRME ve BİLİNÇLENDİRME KONFESANSLARI”  etkinliğine  tüm halkımızı davetli olduklarını ve katılımlarını beklediklerini söyledi.

ÇARDAKLIYIZBİZ
SOSYAL YARDIMLAŞMA DAYANIŞMA